un servei per a cantants, creat per cantants

A SingAndTravel.net som especialistes en Concert Tours per a corals i organitzadors d'esdeveniments musicals relacionats amb la música coral a Espanya. .

T'ajudem a planejar el teu viatge de l'A a la Z: l'allotjament, els transfers de l'aeroport, excursions, guies i per descomptat, els concerts i tota la feina que això implica (trobar el lloc, organitzar trobades i/o concerts conjunts amb corals locals, publicitat i promoció...)

Amb nosaltres us sentireu acompanyats a cada pas del camí, des de la planificació inicial fins el dia que torneu a casa. Estarem disponibles per vosaltres 24h, 7 dies a la setmana durant la vostra estada, per garantir que tot funciona de forma correcta i per assistir-vos en cas de qualsevol imprevist.

El nostre objectiu és que cada coral visqui una experiència inoblidable, crear record que perdurin per sempre al cor de cada cantant.

Y diràs.. sona massa bé per ser veritat! On és el truc?

El truc és que som agents de viatges i cantans de coral! Tenim accés als preus més competitius en allotjament i serveis de viatge , i alhora tenim els contactes locals que necessites en l`'àmbit artístic per organitzar els teus concerts amb èxit. I rebràs el millor servei perquè simplement ens encanta la nostra feina: és un servei per a cantants, creat per cantants.

Espero que poguem coincidir molt aviat!

Rep una cordial salutació,

Marina Kaudasch
Concert Tours and Music Events Manager a SingAndTravel.net
Contralt i Solista a The Gospel Viu Choir