CONCERT TOURS PER A CORALS

Imagina que pots viatjar amb la teva coral per diferents llocs d'Espanya i Catalunya...

"DIA 1: Avuie hem fet una excursió per conèixer els llocs més emblemàtcs d'una coneguda ciutat, i després ens hem relaxat a la fantàstica terrassa amb piscina del nostre hotel. És una bona sensació aquesta, però amb tant de moviment fa venir la gana! És hora d'explorar la vida nocturna d'aquest lloc i gaudir d'una nit de tapes.

DÍA 2: Vaja, això és molt divertit! Anit vam acabar cantant al restaurant. Aquest matí tenim una mica de temps lliure per anar al nostre aire i després ens hem de preparar per el concert que oferirem aquesta tarda. El farem conjuntament amb una coral local, estem molt emocionats!


DÍA 3: Va ser una nit fantàstica. El teatre estaba plè i la coral local va ser molt amable, penso que hem fet bons amics aqui. Al públic li va encantar el concert, i l'altra coral ens acaba de dir que potser vindran a visitar-nos per poder fer un altre concert conjunt a casa nostra. Ens emportem molts bons records i molt vídeos i fotos per penjar a la nostra plana de Facebook! "


Amb SingAndTravel.net pots fer que aquesta experiència es faci realitat!

EXEMPLE DE CONCERT TOUR PER A CORALS
COSTA BARCELONA
5 dies/ 4 nits

Dia 1) Arribada i recollida a l'aeroport, transfer a un hotel de Costa Barcelona o la Costa Brava. Reunió de benvinguda, presentació del programa amb el vostre Tour Manager i sopar a l'hotel.

Dia 2) Esmorzar a l'hotel i excursió de dia sencer a Barcelona per veure els seus famosos monuments, incloent la Sagrada Familia i el bellament dissenyat Parc Güell, tots dos del conegut arquitecte català Antoni Gaudí, reconegut a nivell mundial per ser un dels arquitectes més influent del seu temps. El vostre tour també us permetrà conèixer altres atraccions i llocs simbòlics, com el Palau Nacional i les instal·lacions de les Olimpiades de 1992. Després visitareu un dels punts més alts de la Ciutat Comtal, on podreu gaudir dunes meravelloses vistes de Bacelona. Passejarem per les Rambles, que el poeta Federico García Lorca va descriure com "l'unic carrer en el món que desitjaria que no acabés mai", fins a arribar a la Plaça Reial i el Barri Gòtic. Tindrem algún temps llure per anar a dinar, de compres, visitar el Museu Picasso o altres llocs del vostre interès abans de tornar a l'hotel. Sopar a l'hotel.

sagrada familia

Dia 3) Després de l'esmorzar, tenim programada una excursió de 1/2 dia a la muntanya i el Monestir de Montserrat, on podreu fer una ofrenda coral a la Moreneta. Tarda lliure. Per la nit actuareu junt amb una coral local a un teatre de la zona, per acabar amb una nit de tapes a un restaurant local.

montserrat

Dia 4) Esmorzar a l'hotel. Dia lliure a la vostra disposició per explorar la zona. Sopar a l'hotel. * Possibilitat d'organitzar un segon concert

costa barcelona

Dia 5) Esmorzar a l'hotel i transfer a l'aeroport de Barcelona o Girona per prendre l'avió de tornada a casa.